ONS NATUURSTEEN

Exclusiviteit uit alle werelddelen

Van populair tot zeldzaam

U zoekt een bijzondere soort natuursteen, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen. Om u toch een idee te geven, vindt u op deze pagina enkele populaire en zeldzame steensoorten die wij voeren.

Een greep uit onze collectie

Topkwaliteit natuursteen in vele prijsklasses

FOTO’S

Historic Victoric

Dalles

Het uit India afkomstige Historic Victoric is een kalkhoudende steensoort. Door het toepassen van arbeidsintensieve bewerkingstechnieken krijgt de vloer zijn verouderde en zeldzame uitstraling alsof hij jaren in een oude abdij heeft gelegen.

FOTO’S

Saint Henrique

Dalles

In tegenstelling tot veel andere soorten natuursteen wordt de Saint Henrique uit de berg gezaagd in plaats van gehakt. De zijkanten en het oppervlak worden handmatig bewerkt en qua afwerking biedt deze steen veel mogelijkheden. De Saint Henrique is vochtbestendig en is hierdoor voor binnen én buiten geschikt.

FOTO’S

Saint Juliëne

Dalles

Saint Juliëne is in grote lijnen hetzelfde als de Saint Henrique maar onderscheid zich in kleur en afwerking. De Dallesvloer is een mix van bruin, beige en okergeel. Door de combinatie van bewerkingstechnieken ontstaat een perfecte balans van ruwe en gladde delen in de vloer.

FOTO’S

Stylo Romano

Belgisch hardsteen

Het antracieten Belgische hardsteen kent talloze bewerkingstechnieken die invloed hebben op de kleur en uitstraling van de steen. Door de exclusieve bewerkingstechniek die Nieuwenhuizen Natuursteen toepast krijgt de vloer zijn zeldzame grijsblauwe teint.

FOTO’S

New Medici

Travertin

Het Romaanse travertin is een duurzame en vlekbestendige marmersoort en hét perfecte alternatief voor de Pietra Dei Medici. De neutrale mix van kleuren brengt rust en warmte in een interieur. New Medici wordt bewerkt met de speciale bewerkingstechniek waarbij de steen licht verouderd wordt.

FOTO’S

Tuscani Grey

Dalles

Deze kalkhoudende steensoort valt in de categorie Dalles en is in de basis een strakke steen waardoor hij goed in een modern interieur past. Doordat het oppervlak is bewerkt met een nylon borstel krijgt hij zijn verdiepende kleur.

FOTO’S

New Tuscani Loft

Dalles

New Tuscani Loft is een relatief nieuw soort natuursteen uit de Dalles familie. De New Tuscani Loft is licht gezandstraald waardoor het gesteente zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

FOTO’S

New Tuscani Antiquair

Dalles

De New Tuscani Antiquair heeft door de combinatie van twee bewerkingsmethoden een stuk ruwe en robuuste uitstraling gekregen en hierdoor te vergelijken met een handverouderde Dalles.

FOTO’S

Chateau Grey

Honed Leisteen

Chateau Grey is een kalkhoudende steen met een verouderde afwerking en een hoge hardheidsscore. Deze kalkhoudende steensoort is onderhoudsvrij is en daardoor zowel binnen als buiten toepasbaar.

FOTO’S

Wave

Marmer Kwartsiet

Marmer kwartsiet is normaal gesproken een zeer hard en krasbestendige steensoort. Het type ‘Wave’ is een lust voor het oog, de diepte in het materiaal dankzij de combinatie van bewerkingstechnieken zorgt ervoor dat dit dé eyecatcher van uw droomkeuken wordt!

FOTO’S

Valser Kwartsiet

Kwartsiet

Deze kwartsietsoort heeft een rijke geschiedenis. De Valser variant is van een hoogwaardige kwaliteit en is op vele manieren te bewerken, waardoor deze steensoort aan veel verwachtingen kan voldoen!

LIEVER KERAMIEK?

Ook het beste keramiek uit alle werelddelen

Natuursteen is weliswaar al 30 jaar ons specialisme, maar ook wij kunnen niet om nieuwe ontwikkelingen heen.

Daarom zijn wij tevens dealer van diverse hoogwaardige keramische tegelmerken.

Uiteraard zorgvuldig geselecteerd en perfect te combineren met natuursteen.

Maak hier een afspraak


  NatuursteenKeramiekBijzonder maatwerkAnders


  Afspraak maken showroombezoekAdviseur uitnodigen bij mijn huis of projectExtra informatie ontvangen


  Niet verplicht, wel zo handig


  Uitsluitend om uw vraag te beantwoorden, natuurlijk


  * Wij respecteren de AVG-wetgeving, maar vooral uw privacy: uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

  Over Nieuwenhuizen

  Alle soorten natuursteen voor:

  • Binnenvloeren
  • Wandbekleding
  • Drempels, dorpels en vensterbanken
  • (Binnen)zwembaden
  • Tuintegels
  • Natuursteen ornamenten
  • Maatwerk wastafels, aanrechtbladen en meer

  Laat u inspireren in onze showrom, laat u verwonderen tijdens een rondleiding door onze zagerij en laat u verrassen door onze professionele aanpak en prettige prijzen.