KERAMIEK

Kwalitatieve keramiek is kunst

Als het bijzonder moet zijn

Net als natuursteen is keramiek verkrijgbaar in vele soorten en maten. Nieuwenhuizen heeft zich gespecialiseerd in unieke, hoogwaardige keramieksoorten van vooraanstaande merken, die het bakken van tegels tot kunst hebben verheven.

Weet wat u zoekt

Een overzicht van de keramieksoorten die wij voeren

Keramiek Nieuwenhuizen Udenhout

Cotto d'Este

Door voortdurend te experimenteren met nieuwe grondstoffen, methodieken en bewerkingen creëert Cotto d’este unieke oppervlakken die zich onderscheiden van de massa.

Nieuwenhuizen keramiek Udenhout

NovaBell

Sinds 1988 bedenkt dit Italiaanse familiebedrijf oplossingen voor klanten op het gebied van topklasse keramiek. Met het oog op de toekomst investeren zij in onderzoek, innovatie en technologie.

Nieuwenhuizen natuursteen keramiek Udenhout badkamer

Refin

Met de kernwaarden kwaliteit, respect en innovatie heeft deze groep diverse professionals als doel om hun creatieve ervaringen te verbinden met hun technische competenties. Dit alles volgens een groene filosofie.

Cercom keramiek Nieuwenhuizen Udenhout

Cercom keramiek

Gericht op milieubescherming en ecologische duurzaamheid bedient Cercom haar klanten met een geavanceerd productiesysteem. De collecties zijn een uitgebalanceerde mix van esthetiek en techniek.

Keramiek Nieuwenhuizen Udenhout Nieuwenhuizen keramiek Udenhout Nieuwenhuizen natuursteen keramiek Udenhout badkamer Cercom keramiek Nieuwenhuizen Udenhout

Onder andere in onze showroom

Hoogwaardig keramiek in vele prijsklassen

Big Square

Big Square doet zijn naam eer aan dankzij een maximale afmeting van 1,20 x 1,20 m. Ondanks een dikte van 6 mm is de tegel net zo sterk als glas en is zowel voor binnen als buiten geschikt. Big Square is in een viertal kleurtonen verkrijgbaar, ieder in een egale teint.

Pan Grey

Deze geperste keramische tegel wordt in de oven gebakken op een bijkleurende pasta waardoor een unieke structuur en kleurnuance ontstaat. Pan Grey bestaat uit maar liefst 17 prints waardoor er een gevarieerd patroon ontstaat. Daarnaast is de tegel vochtbestendig én krasvast.

Vietnam

Het Vietnamese keramiek is geïnspireerd op het traditioneel Marokkaanse keramiek. Door de opvallende afmeting en excentrieke kleurencombinatie is dit een erg populaire keramische tegel. Door de verschillende bewerkingen van het oppervlak bestaan de tegels uit ruwe, gladde, matte en glasachtige delen wat resulteert in een natuurlijk geheel.

Kal Grey

De oorspronkelijk Duitse Kal Grey is stootvast en makkelijk te onderhouden. Deze keramische tegel, met grijsblauwe teint, is van origine een fossiel gesteente. Door de vele bewerkingstechnieken kan deze tegel elke gewenste uitstraling krijgen. Van mat tot glans en van grijs naar blauw.

Maak hier een afspraak


  NatuursteenKeramiekBijzonder maatwerkAnders


  Afspraak maken showroombezoekAdviseur uitnodigen bij mijn huis of projectExtra informatie ontvangen


  Niet verplicht, wel zo handig


  Uitsluitend om uw vraag te beantwoorden, natuurlijk


  * Wij respecteren de AVG-wetgeving, maar vooral uw privacy: uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

  Over Nieuwenhuizen

  Alle soorten keramiek voor:

  • Binnenvloeren
  • Wandbekleding
  • Badkamers
  • (Binnen)zwembaden
  • Tuinen en terrassen
  • Winkelruimtes
  • En nog veel meer

  Laat u inspireren in onze showroom, laat u verwonderen tijdens een rondleiding door onze zagerij en laat u verrassen door onze professionele aanpak en eerlijke prijzen.